Maja Šuput bila je gost na predstavi 'Lepa Brena Project', a društvo joj je pravio suprug Nenad Tatarinov s kojim se pjevačica, čak, i modno uskladila. Njihova 'it' boja bila je bijela, a samo za Scenu Maja je otkrila kako se divi Lepoj Breni te je otkrila što misli o Tamari Loos koja je od nje preuzela voditeljsku palicu u showu 'Ples sa zvijezdama'.

'Nenad me izveo ususret Danu žena na predstavu o Lepoj Breni i zato smo se tako sredili. Ja slavim žene kao žene i ženstvenost. Podržavam svaku vrstu ženskog uspjeha i poduzetništva. Baš me ovo jako veseli', rekla je nasmijana Maja pa je otkrila kako se oduvijek divila Lepoj Breni.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Robert Gašpert 

'Otkad znam za sebe Brenin sam fan i znam sve njezine pjesme. Bila sam na puno njezinih koncerata. S aspekta žene, majke i poduzetnice - zaista joj skidam kapu', kazala je.

Hit-predstava 'Lepa Brena Project' govori o životu najveće balkanske glazbene zvijezde, raspadu socijalizma i razotkriva skrivanu pozadinu važnih događanja, kako u showbiznisu tako i u našem društvu. Pjevačica nam je ispričala kako bi i ona htjela predstavu temeljenu na njezinom životu.

Lepa Brena u Kerempuhu
Robert Gašpert 

'Apsolutno bih i ja voljela predstavu o sebi. Ma da smatram da se treba skupiti još materijala o mojem životu. Također, ne znam što će u to vrijeme biti popularno. Možda će nas roboti glumiti. No, u svakom slučaju, ja sam za ekranizaciju sebe', a na pitanje tko bi igrao glavnu ulogu u slučaju 'tradicionalnog' kazališta, Maja je odgovorila: 'Ja'.

'Tamara Loos me zamijenila vrlo uspješno. Super je. Ne poznajemo se osobno, ali čim sam čula da su angažirali profesionalnu voditeljicu, znala sam da neće biti nikakvih problema. Moram priznati da smo s guštom gledali prvu emisiju i baš mi je sve to lijepo popratit iz topline doma', izjavila je.

Igor Mešin i Tamara Loos
Luka Stanzl/Pixsell