Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆ PRED SMRT NAZVALA JE BIVŠEG: Ubijena Ksenija Pajčin plakala mu je na telefon, a posljednje riječi lede krv u žilama

Autor Kristina Zrilić

Pokojna pjevačica Ksenija Pajčin noć pred smrt zvala je Zvezdana Slavnića, koji si ni danas ne može oprostiti to što ju nije uspio spasiti.

 Ksenija Pajčin Izvor: Youtube/Screenshot

Kontroverzni Zvezdan Slavnić ne voli javno pričati o ljubavnoj vezi s pokojnom Ksenijom Pajčin jer se još ne može pomiriti s činjenicom da više nije među živima. Ksenija i Zvezdan su sve do njene smrti bili u kontaktu, a posljednji put su se čuli te noći kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju, a potom izvršio samoubojstvo.

 Ksenija Pajćin intervju Izvor: Youtube/Screenshot

Zvezdan sebi nikada neće oprostiti što nije uspio spasiti Kseniju te 2010. godine, a samo je supruzi Ani ispričao detalje njihovog posljednjeg razgovora koji se dogodio samo nekoliko sati prije njene smrti.

 Zvezdan Slavnić ubio je čovjeka Izvor: Youtube/Screenshot

'U to vrijeme Ana i Zvezdan su bili prijatelji koji su jedno drugom sve govorili, a tek godinu dana od Ksenijinog ubojstva službeno su potvrdili vezu. Rekla mi je Ana da joj je Zvezdan ispričao kako se s Ksenijom čuo telefonom nekoliko sati prije tragedije, kad je krenula u izlazak. Ona je njega nazvala nešto malo nakon ponoći tog 16. ožujka. Rekla mu je da se posvađala s Filipom, da nju nitko ne razumije i da želi zauvijek biti sama. Budući da je čuo da je pripita, Zvezdan joj je rekao da legne i da sutra riješi problem s Kapisodom čiste glave. Ona je često znala nazvati Zvezdana i požaliti mu se na Filipa, a onda nakon dan-dva ljubav im cvjeta. Zato ni tada Zvezdan to nije shvatio toliko ozbiljno, a na kraj pameti mu nije bilo da će se dogoditi takva tragedija', otkriva Anina prijateljica.

 Zvezdan Slavnić u Zadruzi Izvor: Pink Tv/Screenshot

'Zvezdan ne može oprostiti sebi jer vjeruje da ju je mogao spasiti da se te noći vidio s njom. Međutim, Ksenija nije htjela da Kapisoda zna da se njih dvoje još uvijek čuju jer bi je optužio da ga vara sa Zvezdanom, što nije bilo tako. Ana kaže da je on mnogo puta razmišljao o tom pozivu i da ima dojam da je ona predosjetila tragediju. Posljednje što mu je rekla bilo je: 'Zveki, mnogo sam tužna, nemam slobodu, a želim biti slobodna'. On je to prepisao njenom pripitom stanju. Kad se tog jutra dogodilo ubojstvo Zvezdan je doživio strašan šok, plakao je satima. Muči ga godinama to što ne zna jesu li se svađali i oko tog poziva i je li Filip znao da ga je Ksenija često zvala. Zvezdan danima nije izlazio iz kuće kad se to dogodilo, nije imao snage ni na njenu sahranu otići', završava izvor.

 Ksenija-Pajcin.jpeg Izvor: YOUTUBE SCREENSHOT

Inače, Ana je u Zadruzi gdje trenutno borave i ona i Zvezdan već ispričala Zorici Marković koliko je Ksenija njemu značila.

'On se ni danas ne može pomiriti s tim da je nju netko ubio. Oni su nakon prekida ostali u super odnosima, čak mu je ona nekoliko puta slala paket dok je bio u zatvoru. Nije mogao otići na njenu sahranu, nije smio ni na televiziji pogledati prilog sa sahrane. Znaš da on nikad nije otišao na njen grob, slomio bi se...', rekla je Ana koja jedina zna detalje njegovog posljednjeg razgovora s Ksenijom.

Povezane vijesti