Bošnjaka Ervina Mujakovića gledali smo u 'Big Brotheru' 2015. godine gdje je u finalu osvojio visoko treće mjesto. Pobjedu je tada odnio samozatajni Makedonac - Darko Petkovski Spejko.

Ervin nam je sada, 9 godina nakon izlaska iz realityja, otkrio jednu od brojnih kontroverzi koje su pratile drugu sezonu regionalnog 'Big Brothera'.

Ervin Mujaković
Youtube/Screenshot 

Prema njegovim riječima, on je pred sam kraj finalne večeri imao najviše glasova te je bio neugodno iznenađen kad nije pobijedio.

'Bilo je čudno u finalu. Pred sami kraj sam vodio u glasovima i odjednom završio kao trećeplasirani. Mislim da to nije bilo fer. Svi su očekivali da ću ja biti pobjednik, pošto sam vodio glavne priče (uloge) tamo sve vrijeme.

Ervin Mujaković
Privatna arhiva 

Bilo je govora posije da postanem njihov voditelj, no nije došlo do realizacije. Onda sam imao menadžera i nastupao po klubovima nekih 4-6 mjeseci po cijeloj Hrvatskoj i Bosni. Doslovno svaki klub u Hrvatskoj je bio prepun gdje sam nastupio s ekipom iz finala, nas dvoje, troje. Mislim 2020. sam trebao biti 'Gospodin savršeni', ali nisam zbog korone… Tako su predstavili. Onda je bio neki drugi show gdje se nisam uopće vidio…', priznao nam je Mujaković koji trenutno živi u Sloveniji gdje sretno ljubi bivšu misicu.

Ervin Mujaković
Privatna arhiva 

Više Ervinovih fotografija pogledajte u galeriji.

Privatna arhiva, Instagram Ervin Mujaković