Mnogi i dandanas pamte Ervina Mujakovića, bivšeg finalista regionalnog 'Big Brothera', kojeg su nakon izlaska iz showa pogodile brojne nesreće.

Ervin Mujaković
Instagram 

Naime, prvo mu je umrla majka za koju je bio jako vezan, a onda je 2022. godine u teretani imao nezgodu zbog koje je ostao nepokretan.

Ervin se tada zapustio teretanu jer nije mogao trenirati, a nedavno nam je otkrio kako se ponovno vraća na 'stare staze'.

'Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme', kazao je.

Ervin Mujaković
Privatna arhiva 

Zgodni Bošnjak je već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s bivšom Miss Slovenije s kojom često posjećuje luksuzne destinacije.

'Za par mjeseci bit će 4 godine sretne veze. Djevojka je bivša Miss Slovenije. Poslovna je i jako uspješna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom', rekao je Ervin koji nam je otkrio planira li uskoro stati pred oltar:

'Već nekoliko godina živimo zajedno, nismo se još zaručili, ali svakako planiramo u bliskoj budućnosti. Prvo zaruke, a onda sve ostalo.'