Filip Belić iz posljednje sezone 'Braka na prvu' iznenadio je izjavom u kojoj je rekao kako traži ženu koja će čistiti. Izjava je brzo naišla na brojne prozivke i neugodne komentare, no kandidat ovog sociološkog eksperimenta smatra da se izjava zapravo krivo protumačila pa je u podcastu Danijele Pupovac na njezinom YouTube kanalu obrazložio kako to nije doslovno mislio.

'Ne želim ženu koja će mi čistiti, želim ženu koja zna počistiti za sobom. U tome je poanta. Meni ne treba nitko čistiti nego želim da ona počisti za sobom. Poanta je da žena mora znati raditi kućanske poslove - kuhati, prati, peglati, a ne da meni to mora raditi. Sam si kuham, čistim i perem', naglasio je Filip.

Tamara priznala da joj se Filip svidja.PNG
RTL 

Osim toga, Filip je otkrio kako je veliki čistunac te da svaki tjedan ima i veliku generalku stana.

'Ne vjerujem nikome osim sebi. Znam da moram to obaviti. Najčešće čistim četvrtkom. I ako mi se ne da, i ako mi bude teško i nisam spreman, to jednostavno moram obaviti. Inače ne osjećam sreću. Ako to napravim u četvrtak, onda imam cijeli vikend za sebe. Da ne moram ništa raditi ako ne želim. Tako sam si posložio', zaključio je.

Više njegovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

RTL Filip Belić