Filip Belić iz aktualne sezone showa 'Brak na prvu' zabrinuo je gledatelje objavivši fotografiju zavijene glave dok se ispod zavoja i dalje nazirala krv.

'Krv, znoj i suze su se dali za ovaj klub i zahvalan sam što su me prihvatili kao da sam dio obitelji. Od klupe do tribine, svi smo kao jedno bili i prvo mjesto osvojili. Dubravački vraže', napisao je Filip uz niz fotografija kojima je pokazao da je zbog važne utakmice svog kluba NK Dubrava zaradio pet šavova na oku.

Filip Belić
Instagram 

'Sve za pobjedu. Malo je 5 šavova za titulu', dodao je Filip pokazavši kako mu očni kapak izgleda nakon šivanja.

Filip Belić
Instagram/Screenshot 

'Bila je muška i borbena utakmica. Išao sam u klizeći start u 90. minuti i pokupio loptu, ali mi se u tom duelu u punom naletu zaletio s koljenom u oko jedan igrač. Bilo je slučajno, ali mi se kapak na oku rascvjetao i bio sam sav krvav, no kako je bila jako važna utakmica, nastavio sam igrati sa zavojem. Poslije utakmice smo slavili i otišao sam na Rebro na šivanje i dobio pet šavova. Malo me boli, ali vrijedi zbog titule', pojasnio je Filip za 24sata.

Tamara Razum i Filip Belić
RTL/Screenshot 

Podsjetimo, Filipa su u showu stručnjaci spojili s Tamarom Razum, a iako su gledatelji navijali za njihovu ljubav, njih dvoje su ipak postali samo dobri prijatelji koji su druženje nastavili i nakon izlaska iz showa.