Petra Meštrić, liječnica i bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' jučer je proslavila jubilarni 30. rođendan, a na društvenim mrežama pohvalila se i nesvakidašnjim iznenađenjem.

Naime, jedna joj je prijateljica stavila povez na oči, te ju odvela na Slavonsku aveniju gdje ju je uz tortu i buket cvijeća dočekao i billboard s njenim likom na kojem je pisalo 'Sretan rođendan Petra Meštrić'.

Petra je fotografiju s lica mjesta podijelila i na Instagramu, a u opisu nije skrivala svoje oduševljenje.

'Tko me zna u dušu zna da je ovo jedini poklon koji bi me razveselio najviše na svijetu. Da sam stan dobila ne bi me ovoliko razveselilo. Nema dalje. Ja sam najsretnija žena', poručila je Petra, a čestitke u komentarima samo su se nizale.

'Ja nisam iz Zagreba, ali morala sam s mužem u bolnicu i prije dva sata skrenem iz Savske kod Vjesnika i prvo što vidim je ovaj billboard, baš sam se razveselila, ništa ljepše nisam vidjela! Savršeno!', napisala joj je nepoznata gospođa.

Petra je potom podijelila i niz storyja s proslave, a jedan je posebno svima zapeo za oko. Naime, izdvojila je i što u ovih 30 godina smatra jednim od svojih najvećih uspjeha.

Petra Meštrić
Instagram/Screenshot 

'Od svojih uspjeha u životu izdvojila bih činjenicu što sam ostala u odličnim odnosima sa svim svojim bivšim dečkima. Svi osim jednog su mi čestitali rođendan', napisala je Petra.