Najatraktivnija hrvatska liječnica, Petra Meštrić, koju je domaća javnost upoznala u 'Braku na prvu' dobila je svoju televizijsku emisiju.

Prvi voditeljski angažman dobila je na OTV-u u emisiji 'Minute bijele kute', a nakon što su se ugasile kamere Petra je otkrila svoje dojmove.

'Sad kad su mi se slegnuli dojmovi mogu zapravo napisati nešto suvislo. I ptice na grani znaju da je moj san od najranijeg djetinjstva bio biti TV voditeljica i glumica. Ali kako to u životu biva, život me odveo u drugom smjeru. Danas sam ipak uspjela spojiti te dvije stvari u jednu -moj poziv, posao medicinu i moju prvu ljubav televiziju. Tako je nastala moja prva emisija 'Minute bijele kute', emisija o zdravlju, kojoj sam urednica i voditeljica', započela je Meštrić i nastavila:

'Ovim putem se želim zahvaliti OTV-u koja mi je pružila šansu, prekrasnoj novinarki Dijani na 24/7 supportu, cijelom timu sa OTV, Hani Tabaković, mom timu, prijateljima, obitelji, dečku…Zznam da sam nekog zaboravila, ali zahvaljujem se svima vama koji ćete se u ovome prepoznati. Imala sam čast da mi je prva gošća bila divna doktorica Ajla. I to je to ljudi, nadam se da se gledamo utorkom u 21 sat na OTV', napisala je na Instagramu.