Danijela Dragović i Josip Ajduk bili su kandidati prve sezone showa 'Superpar' u kojem su zaradili titulu jednog od najsimpatičnijih parova. Od samog pojavljivanja na malim ekranima uveseljavali su javnost i postali miljenici gledatelja, a njihove su se izjave nerijetko prepričavale.

Mladi je Imoćanin sad na svom Instagram profilu otkrio da je njihovoj ljubavi nažalost došao kraj. Naime, prekinuli su nakon sedam godina veze.

Danijela Dragović i Josip Ajduk
Instagram/Screenshot 

Josip je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj se grle uz pjesmu Opće opasnosti 'Jednom kad noć'. Nakon toga je pokazao reakcije i poruke prijatelja na njegovu objavu.

Danijela Dragović i Josip Ajduk
Instagram/Screenshot 

'A ništa. Ako je suđeno, pomirit ćete se', napisao mu je netko. 'Tako je, sestro moja', odgovorio je Josip. Za razliku od njega, Danijela je s Instagrama maknula sve objave te se o prekidu nije oglašavala.

Danijela Dragović
Instagram 

Podsjetimo, Josip je nedavno za RTL.hr otkrio da su se Danijela i on vratili u Hrvatsku, kao i da razmišlja o ženidbi.

'Više ne živimo u Njemačkoj. Vratili smo se natrag u Hrvatsku i naš rodni grad Imotski gdje smo prve korake napravili te smo se preselili u Makarsku gdje radimo i živimo. Naša veze ide po starom. Klasika. Sve je u redu s nama', rekao je.

Danijela Dragović i Josip Ajduk
RTL 

'Valjda ću se ženiti dogodine. Možda je brzo zaprosim', dodao je Josip tada.