U sinoćnjoj, drugoj polufinalnoj večeri Dore 2024. definitivno je najviše ovacija dobio nastup Baby Lasagne koji je s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' izborio ulazak u finale koje će se održati u nedjelju, 25. veljače.

Vatrenim nastupom te upečatljivim rockerskim kostimima ovogodišnji je favorit napravio pravi spektakl, a samo 11 sati nakon, snimka njegovog nastupa na YouTube-u broji više od 175 tisuća pregleda čime se našao u samom vrhu trendinga.

Baby Lasagna
HRT 

Gledatelji su više nego oduševljeni, te su se pozitivni komentari na račun mladog pjevača samo nizali.

'Ja ne znam zašto smo uopće imali Doru, dečka je odmah trebalo poslati na Eurosong', 'Dogodine smo domaćini', 'Ovo je točno ono što Eurovizija treba', 'Nadam se da će pobijediti', 'Bio je najbolji', 'Scenski nastup je top', glasili su samo neki od komentara na koje je reagirao i sam Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić.

Baby Lasagna
Marko Prpić/Pixsell 

'Ekipa, hvala, ne znam što više reći, hvala svima što ste glasali. Hvala vam do neba. Ne znam, evo, moram stati, pogledati što se sve dogodilo, jako sam sretan i ponosan... Hvala!', rekao je Baby Lasagna na svom Instagram profilu dok mu u pozadini plješće ekipa iz cijelog tima.