Mlada Sinjanka Nina Bandić u posljednjoj sezoni showa 'Život na vagi' dogurala je čak do finala izgubivši 62 kilograma. Nakon izlaska iz showa nerijetko se pratiteljima i obožavateljima obrati putem društvenih mreža, a i obavještava ih o svojoj svakodnevici, treninzima i dugim šetnjama u kojima najviše uživa.

Ovoga puta Nina je usporedila prvu fotografiju prilikom ulaska u show s posljednjom fotografijom kad je iz istog krenula kući, pa poslala snažnu poruku.

Nina Bandić
Instagram/Screenshot 

'Ako ti nedostaje motivacije da se prijaviš, nadam se da će te ova fotografija motivirati. Uzmi život u svoje ruke i kreni u svoju najveću osobnu borbu. Ti to možeš!', napisala je lijepa Nina koja na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.

'Tko ste vi?', 'Wow, druga osoba', 'Doslovno druga cura', 'Odlična promjena', glasili su samo neki od komentara koji se mogu pročitati ispod jedne od njenih novijih fotografija.

Podsjetimo, 26-godišnja Nina je inače učiteljica koja je stečene navike iz popularnog showa ponijela doma, a obožavatelji za njen napredak i uspjeh imaju samo riječi hvale i oduševljenja.