Irena Slopšek možda nije pronašla ljubav na farmi Radoslava Biskupovića, ali je zato zbog jednog Kamerunca nedavno otputovala u Afriku te, kako nam je priznala, s njim razvija lijepu ljubavnu priču. 

Ljubav je na selu - Irena i Rade u kazalistu.PNG
RTL 

'Nakon 14. sezone 'Ljubav je na selu' na Facebooku sam dobila puno zahtjeva za prijateljstvo. Inače, ta mi je društvena mreža služila samo za praćenje udruga za pomoć napuštenim životinjama. Prihvatila sam sve zahtjeve, pa čak i njegov, te smo se počeli dopisivati.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

Eh sad, da nije neka prevara, otišla sam kod prijateljice iz Afrike i pitala je poznaje li tog čovjeka. Rekla mi je da ga ne poznaje uživo, ali njen prijatelj da. Tako sam shvatila da nije prevara. S njegovim prijateljem sam odletjela u Yaoundé, glavni grad Kameruna, i upoznala Fonda uživo. Tamo sam bila 10 dana. Najviše mi se svidjela hrana, perike, oćenito kosa koja je puno jeftinija nego kod nas, i naravno Fondo koji je veliki džentlmen. Jako je inteligentan, voli životinje kao i ja, voli putovati… I dandanas se čujemo preko WhatsAppa. Mislila sam da se ja njemu ne sviđam, ali uspostavilo se kako nisam u pravu. Sad tražimo stan u kojem bi bi bili sami i započeli neku ljubavnu priču. Ako ta priča ne uspije, vraćam se na selo u neku novu sezonu', kazala nam je Irena.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

Simpatična Zagrepčanka nam je otkrila da su njezinu novu ljubav podržale Bahra i Ines Petrić, a Radoslav joj je poslao glasovnu poruku u kojoj je napada za sve što je o njemu izrekla pred kamerama. Između ostalog, poručio joj je: 'To što si ti sr*la, ne možeš više lizati.'