Pjevačica narodne glazbe, Goga Sekulić, već je desetljećima prisutna na estradnom nebu Balkana. Njena biografija je itekako impresivna, a zbog svojih pjesama, zavidnog fizičkog izgleda, ali i privatnog života često je pod budnim okom regionalnih medija. 

Prvi album snimila je 2000. godine, a pjesma 'Ljubavnica' vrlo je brzo osvojila simpatije publike. Potom je uslijedio još jedan bezvremenski hit pod nazivom 'I lepša i bolja' koji je izdala 2001. godine.

Nakon nekoliko godina, njena je karijera dostigla nevjerojatan uspjeh. Sve se dogodilo kad je izbacila album pod nazivom 'Gaćice', a istoimena pjesma ju je vinula u nebesa estradnog svijeta u kojem je definitivno ostavila neizbrisiv trag.

Goga se u svibnju 2013. udala za Igora Ramovića koji je, nažalost, preminuo od raka gušterače nakon samo dva mjeseca braka. Pjevačici je suprug izdahnuo na rukama nakon čega je ona postala udovica sa samo 36 godina.

Goga Sekulić i Igor Ramović
Nebojša Mandić/Kurir 

Nakon toga je ponovno uplovila u bračnu luku, no Goga i 15 godina mlađi Uroš Domanović s kojim ima sina razveli su se u ožujku 2022. godine nakon šest godina braka.

Goga Sekulić i Uroš Domanović
Instagram 

Sudjelovala je u više reality showova, ali je najupečatljivije bilo sudjelovanje u 'Farmi 6' gdje je ušla s tajnim zadatkom, a izašla za samo 24 sata zbog fizičkog nasilja koje je dovelo do diskvalifikacije. Od samog pojavljivanja na sceni javnost je najviše intrigiralo njeno porijeklo, kao i godište. Naime, pjevačica je rođena u Crnoj Gori u gradu Pljevlja, 27. veljače 1977. godine što znači da ima 47 godina.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Tamara Trajković/Kurir, Nebojša Mandić/Kurir Goga Sekulić