Pjevačica Goga Sekulić se 2013. godine vjenčala s Igorom Ramovićem koji je preminuo dva mjeseca nakon što su izgovorili sudbonosno 'da'.

Naime, Igor je izgubio bitku s opakom bolešću, pa je tako Goga s 36 godina postala udovica.

Goga Sekulić i Igor Ramović
Nebojša Mandić/Kurir 

'Igor je ubrzo nakon svadbe osjetio bolove u trbuhu, zbog čega je posjetio liječnika koji mu je dijagnosticirao rak debelog crijeva. Za operaciju u Njemačkoj bilo je potrebno 20.000 eura koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju doslovno nije bilo vremena', rekao je tada izvor i objasnio:

'Goga je svo vrijeme bolesti bila uz njega, doslovno do posljednjeg trenutka. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mjesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud', pričao je izvor tada.

Goga Sekulić i Igor Ramović
Nebojša Mandić/Kurir 

'Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomjerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila tijelo', kazala je Goga.

Kasnije je otkrila medijima da je učinila sve da on ozdravi i da je čak pozajmiljivala novac od prijatelja kako bi platila njegovo liječenje.

Goga Sekulić
Instagram 

'Poslije Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kad je godišnjica njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog liječenja. Mi smo išli kod najboljih svjetskih liječnika i pokušavali sve napraviti da ga spasimo, ali nije nam bilo suđeno. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe', rekla je pjevačica 2014. godine.