Popularna slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, danas je jedna od najvećih glazbenih zvijezda regije koja se može pohvaliti brojnim hitovima, ali i duetom sa sarajevskim glazbenikom Dinom Merlinom 'Dođi', no mnogi ne znaju kako je nekada izgledala.

Senidah živi u Sloveniji
Instagram 

Naime, na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju iz 1995. godine kad je imala samo 10 godina. Na fotografiji pozira u maslinastozelenom mantilu i s crnom kapom na glavi, dok je bila nasmiješena od uha do uha.

Objavivši ovu staru fotografiju pjevačica je zatražila od obožavatelja da ocijene njen stil odijevanja našalivši se da se u to vrijeme zvala 'Loša'.

Senidah
Instagram 

Inače, Senidah je rođena 1985. godine u Ljubljani, a roditelji su joj porijeklom iz Crne Gore o čemu je i sama govorila jednom prilikom.

'Ima u meni pomiješanog crnogorskog i slovenskog senzibiliteta. Iako sam rođena u Ljubljani, veliki dio djetinjstva sam provela u Crnoj Gori i to mi je dosta značilo. Crnogorska strana u meni je opuštena, društvena, spontana, dok je slovenska više radna, organizirana i poslovna', rekla je pjevačica ranije u razgovoru za magazin Noizz.

Glazbom se počela baviti 2010. godine kad je objavila pjesmu 'Pustinjom', bila je i članica grupe Muff, no pjesma 'Slađana' joj je 2018. donijela gotovo momentalnu slavu na Balkanu, ali i šire. Od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Petar Cikač Senidah