Život javnih osoba nije uvijek glamurozan i luksuzan. Vrlo često zvijezde su, čak i ako to ne žele, povezane s ljudima koji su s druge strane zakona, a neke od njih su znale izvući i deblji kraj.

Jelena Karleuša 2019. godine doživjela je neugodnost kad je na njenu vilu bačena bomba. Nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku. U ovom kraju ne žive osobe koje imaju kriminalni dosje, pa se sumnja kako je meta bila upravo pjevačica.

Jelena Karleuša
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Bomba je bačena u gluho doba pa je jasno da je napadač ovim htio poslati poruku upozorenja', rekli su tada nadležni koji su se bavili ovim slučajem.

Jelena nije prijavila nikakve prijetnje, ali se istraga vodila u svim pravcima. Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla povrijediti svakog tko se našao u blizini.

Maya Berovićje 2020. godine jedva izvukla živu glavu kad je na njenu kuću bačena bomba. Tada se pisalo da iza toga stoje menadžeri koji su htjeli da pjevačica surađuje s njima, a kako je ona to odbila, slali su joj prijeteće poruke. Maja je i dalje odbijala njihovu ponudu pa je nakon njenog nastupa u Mostaru izrešetan kombi u kom su bili glazbenici iz njenog benda.

Maya Berović
Instagram 

Pjevačica je bila u autu iza i stravičan prizor je mogla promatrati uživo. Poruka koju je nakon toga dobio pjevačičin suprug Alen glasila je: 'Ovo je tek početak, proći ćete i gore. Mogli smo lijepo surađivati, a ovako Maya neće nigdje nastupati.'

I Zorica Brunclik, usprkos hitovima i koncertima, sada već daleke 1997. godine na naslovnim stranama tiska našla se zbog bombaškog napada. Pjevačica je u kući boravila s tek pristiglim gostima, kolegicom Merimom Njegomir i Lidijom Habić, a eksplozija je, kako je pričala Brunclik, donijela šok i nemir, u prvim trenucima nitko nije znao što se događa.

Zorica Brunclik u braku je s harmonikašem
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, također je imala problem s dečkima s druge strane zakona, pa su na automobilu menadžera trap pjevačice, Asima Kravića, nepoznate osobe aktivirale eksplozivnu napravu, priopćeno je tada iz MUP Kantona Sarajevo.

Interesantno je da ovo nije prvi put da se Senidah veže za ovakve slučajeve. Svojevremeno je bačena bomba i na kuću njenog slovenskog menadžera, a nedugo zatim bačen je suzavac na njenom nastupu u Prnjavoru. Na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba, ali oštećena su dva poslovna objekta i četiri motorna vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

Senidah živi u Sloveniji
Instagram