Aleksandra Prijović posljednjih godinu ne prestaje oduševljavati regiju, a svoju popularnost potvrdila je i sinošnjim koncertom u Ljubljani, u Areni Stožice. Publika je, s omiljenom pjevačicom pjevala u glas od prvih do posljednjih stihova.

Aleksandra Prijović
Petar Cikač 

'Želim da uživamo i da nas čuje cijela Ljubljana', poručila je obožavateljima koji su skandirali 'Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo' i Aleksandru doveli do suza.

Iznenđenje večeri dogodilo se kada se Aleksandri na pozornici pridružila fantastična Senidah, koja je hitovima 'Behute', '100%' i 'Mišići' dodatno zagrijala atmosferu u Stožicama.

'Hvala ti što si me došla ispoštovati u svom rodnom gradu. Kada se ova žena pojavila ja sam odmah rekla woow… Jako sam ponosna na svaki tvoj uspjeh i jako se radujem svakoj tvojoj novoj pjesmi.

Aleksandra Prijović i Senidah
Petar Cikač 

Hvala tebi, velika mi je čast i zadovoljstvo što si me pozvala večeras da se družim malo sa Slovencima', uzvratila je Senidah. Aleksandra ni u Ljubljani nije zaboravila odati zahvalnost svojoj publici:

'Moram reći da sam jako sretna što imam priliku pjevati ovdje večeras. Do danas sam imala mogućnost nastupa u različitim državama i gradovima. Hvala vam od srca, jer ovo zaista ne bi bilo moguće bez vas koji pratite i volite naš rad. Želim da znate da i mi vas volimo!'

Posebno emotivno bilo je kada se Aleksandri na pozornici pridružila jedna od najvjernijih obožavateljica, šestogodišnja zagrepčanka Ana.

'I večeras je ovdje moja mala prijateljica Ana, ona je bila na puno mojih koncerta i ja se uvijek razveselim kada je vidim. Ljubav moja, opet si mi došla?' – Da.

'Što ćemo otpjevati ti i ja zajedno? - Devet života?' – 'Pa naravno, to piše i na majci'.

Aleksandra Prijović
Petar Cikač 

Uz njih je pjevala i cijela dvorana. Aleksandra se zahvalila i obitelji koja je iz prvih redova bodrila i ovoga puta, a posebno baki i djedu koji je prate na svakom koncertu. Posvetila im je hit 'Sve po starom' koji je od emocija jedva uspjela otpjevati.

'Mislim da svi oni koji imaju bake i djedove razumiju ovu emociju i ovaj osjećaj, volim vas najviše na svijetu', poručila im je kroz suze.

'Je li moguće da sam opet plakala? Ne vrijedi, ne mogu ja to iskontrolirati…'

Aleksandra Prijović
Petar Cikač 

Spontana Prija izmamila je suze i mnogima u publici.

'Hvala vam na gostoprimstvu! Hvala na divnoj emociji, na divnoj energiji, hvala na ljubavi i jedva čekam da se vidimo ponovno', ovim je riječima završio trosatni spektakl u dvorani Stožice, a Ljubljana je dodana na popis brojnih gradova koji su u sklopu turneje 'Od istoka do zapada' imali priliku uživati u fenomenu zvanom Aleksandra Prijović.