'BIO MI JE I OTAC I MAJKA': Pjevačicu obitelj nije podržavala, a onda se zaljubila u menadžera koji joj je dao sve

Otvoreno je progovorila o odnosu s njim.

Instagram

Pjevačica Sandra Afrika bila je u vezi s dugogodišnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, a sad je otvoreno pričala o odnosu s njim.

Otkrila je da joj je on bio najveća podrška na početku karijere jer podršku obitelji tada nije imala.

Aleksandar Jovanović/Kurir 

'Doslovno nisam imala nimalo samopouzdanja. Počela sam jako mlada i mislim da je to i zbog toga, stjecala sam ga s vremenom kako sam odrastala. Dosta me je i ovaj posao ojačao. Sve sam primala k srcu srcu, što god da mi netko kaže znalo me je povrijediti. Imala sam Mikišu koji me je gurao naprijed, bili smo i poslovni i ljubavni partneri, ali nikada u tom odnosu nije isticao sebe. Kad se prepliću ljubav i posao često se događa da tu ima natjecanja, ali toga ne bi smjelo biti. Ja sam imala tu sreću. On je mene gurao, imala sam vjetar u leđa i zato je to tako danas', objasnila je Sandra.

Kurir televizija 

Pjevačica kaže da je na samom početku imala podršku samo od Mikiše, koji joj je, kako je istaknula, bio i otac i majka.

'Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je doslovno bio i mama i tata i sve. Tad je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osjećala da moji nisu prisutni, ne zamjeram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lijepo je da čuvaju neku svoju intimu', zaključila je Sandra.