JEDINA FOTOGRAFIJA S VJENČANJA: Šaban Šaulić je sa suprugom dvaput stao pred oltar, 15 dana su bili razvedeni

Gordana i Šaban Šaulić voljeli su se do njegove smrti.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Četrdeset tri godine trajala je ljubavna priča Gordane i Šabana Šaulića.

Bilo je uspona i padova, ali je ljubav bila neslomljiva. Goca se čak dva puta udala za kralja narodne glazbe, a vjenčanje Šabana i Gordane Šaulić bio je dan za pamćenje.

Instagram 

Svojevremeno, Šaban je za medije otkrio kako je došlo do toga da mu njegova Gordana čak dva puta kaže sudbonosno 'da'.

'Jesam, kad sam se oženio s njom. I ne jedanput, nego dvaput. Prevario sam je kako bi se udala za mene, dva puta. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s... Ludovao sam, pogotovo s Radom Vučkovićem, po dva-tri dana nismo izlazili iz kavane, kao da nemamo ženu. I žena poludjela i kaže: 'Ako ćeš ti tako, daj da završimo'. I ja onako, nisam se još otrijeznio, kažem: 'Pa, može'. Nisam imao pojma da će ona to ozbiljno shvatiti. Kad ona tras, podvali mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, u stvari, potpisujem razvod! Kad sam ja došao sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otrijeznio, rekoh: 'Pa, ja se stvarno razvedoh!', ispričao je tada Šaban u jednoj emisiji i otkrio da su tom prilikom Gordana i Šaban bili rastavljeni 15 do 17 dana, a onda ju je ponovno izveo pred matičara.

Drugo vjenčanje Šabana i Gordane Šaulić za njih je bilo podjednako značajno kao i prvo, a jedina fotografija tog dana svjedoči o njihovoj istinskoj sreći.