SJEĆATE LI SE ALEKSANDRE GRDIĆ? Bila je misica i kraljica skandala, a povukla se nakon niza tragedija

Aleksandra Grdić bila je Miss Hrvatske 2003. godine, a povukla se na vrhuncu slave te sada živi mirnim i skromnim životom.

Jurica Galoić/Pixsell

Daleke 2005. godine na Zagrebačkom velesajmu održana je revija vjenčanica na kojoj su prisustvovale mnoge estradne zvijezde. Iako su mnogi od njih otišli u medijsku ilegalu, bivšu Miss Hrvatske i manekenku Aleksandru Grdić mnogi i dan danas pamte.

Aleksandra je modnom pistom prošetala u vjenčanici zbog koje je nalikovala Crvenkapici. Njezinu haljinu činio je crveni korzet, bijela krinolina s tilom te crveni plašt.

Jurica Galoić/Pixsell 

Podsjetimo, Aleksandra se kao Miss Hrvatske proslavila 2003. godine te je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih domaćih manekenki. Nakn velikih uspjeha u modnom svijetu, sudjelovala je u raznim reality showovima, a jedno je vrijeme na televiziji imala i vlastiti sohow koji se zvao 'Apsolutno Aleks'.

Njezin život obilježen je skandalima pa se nerijetko za Aleksandru moglo čuti da ide stopama svjetski poznate kolegice Kate Moss. Aleksandru i dan danas pamte po 'Aferi Praxiten’ zbog koje je u javnosti nosila još jednu titulu - 'Miss Praxiten'. Osim toga, bila je prva misica koja se skinula za Playboy, te nikad nije skrivala da je estetskom operacijom povećala grudi.

Jurica Galoić/Pixsell 

Aleksandra je, naime, u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji. Preminuo joj je otac, a nakon njega i još neki bliski rođaci. Nekretninu, u kojoj Grdić danas živi, naslijedila je od bake i djeda. Prema izvorima bliskim bivšoj misici, ona sada živi skromno i prima dječji doplatak.