O dogodovštinama stanara prvog hrvatskog Big Brothera gledatelji i 19 godina nakon naveliko razglabaju, a često se sjete i Alena Macinića te Marine Bajlo koji su u kući razvili poseban odnos.

Naime, između Alena, poznatijeg kao Svisca, i Marine u prvoj je sezoni Big Brothera nekoliko puta došlo do izmjene nježnosti. Iako je Alen sa svojom cimericom htio nešto više, nažalost, do toga nikad nije došlo. Istrijanka je bila ludo zaljubljena u Zdravka Lamota koji je u finalu showa osvojio drugo mjesto.

Marina Bajlo i Zdravko Lamot bili su reality simpatije
Jurica Galoić/Pixsell 

Sada je objavljena fotografija iz 2005. godine na kojoj su Alen i Marina prikazani u voditeljskoj ulozi. Naime, bivše reality simpatije vodile su reviju vjenčanja koja se održala na Zagrebačkom velesajmu, a na pisti su se pojavili rukom pod ruku. Marina je tada zablistala u dugoj crnoj haljini, a Alen je bio u sjajnom svečanom odijelu.

Marina Bajlo i Alen Macinić na reviji vjenčanja
Jurica Galoić/Pixsell 

Marini i Alenu to je bilo zadnje zajedničko pojavljivanje u javnosti te je kasnije svatko krenuo svojim putem. Bajlo je nekad u Zagrebu na lokalnoj televiziji vodila emisiju. Kada je ukinuta, vratila se u Pulu i počela raditi u obiteljskom kafiću.

'Big Brother mi je pomogao jer sam upoznala svijet estrade koji inače ne bih imala priliku upoznati. Nosila sam neke revije i završila školu za radijskog i televizijskog voditelja', rekla je svojedobno Marina.

Alen Macinić za životnu suputnicu pronašao je djevojku koja cijeni i dijeli njegove kvalitete, vjenčali su se i dobili preslatkog sinčića Vina. Svizac se pojavio u nekoliko domaćih reality showova, a trenutno vodi biznis distribucije ribe.

'Livija nema nikakvih zamjerki, čak smo zajedno bili u jednom reality showu na koji je ona pristala prije mene! Najdraži trenutak mi je odlazak u Celebrity Big Brother, netom prije naše svadbe, gdje smo na daljinu bez mogućnosti komunikacije još se više povezali i shvatili koliko se volimo što nam je samo potvrdilo našu ljubav i stupanje u brak', rekao je za Story.