Poznati pjevač i natjecatelj u nekoliko reality showova, Ivo Amulić, prije 14 godina vodio je medijsku bitku s bivšom Big Brother stanarkom Ornelom Bešker Amulić. Naime, Ornela i njezina majka Julijana Bešker tvrdile su kako je pjevač njezin otac, a on je njihove navode godinama demantirao pa čak i ismijavao.

'Mene se u presudi temeljenoj na rezultatima testa za utvrđivanje očinstva sasvim isključilo kao potencijalnog oca te djevojke. Ja s dotičnom osobom, koju ne volim ni nazvati imenom, jer me uopće ne interesira, ne želim imati ništa. Ona se može prezivati i Berlusconi, ali ne može tvrditi da joj je talijanski premijer otac. Ona je moja mala onoliko koliko je Grgur Ninski moj djed', rekao je tada za Slobodnu Dalmaciju.

Pero Kozomara i Ivo Amulić surađuju
Story 

Nakon što je Ornela napustila 'Big Broher' kuću, osvojivši drugo mjesto, Amulić se godinu dana nakon pojavio u 'Farmi' kako bi javnosti ponudio svoju stranu priče. No, Ornela i njezina majka ostale su pri svom – Amulić je Splićankin otac.

'Ja se nikada nisam susrela s tim čovjekom niti razgovarala s njime. Iako on tvrdi da je, kada sam imala 12 godina, razgovarao sa mnom i sve mi objasnio, ja se toga ne sjećam. Između ostalog ako mi taj čovjek kao što i tvrdi zaista nije ništa u rodu onda ja njegov potez smatram pedofilijom. Što on ima razgovarati s djetetom od 12 godina?', izjavila je Ornela u emisiji 'Red Carpet'.

Ornela Bešker Amulić na špici
Davor Puklavec/Pixsell 

Ornela je duže vrijeme tvrdila da je Ivo Amulić njezin otac, ali nikako nije uspijevala dobiti prave dokaze. Kako bi joj u tome pomogla, tada je pred kamere stala i Ornelina majka Julijana Bešker.

'Ivo je otac mog djeteta. Bili smo skupa kada sam ja imala 17 godina. Kada sam mu rekla da sam trudna, on to nije htio prihvatiti te je rekao kako nema novaca. Jednom smo se čak i susreli na utvrđivanju očinstva. To je bilo prije 21 godinu u Sarajevu kada je on išao po burek pa je skrenuo na utvrđivanje gdje me u potpunosti ignorirao', iskrena je bila Julijana.

Klapa Rišpet I Ivo Amulić u konobi
Story 

Bura između Beškera i Amulića se s godinama stišala, a pjevač je 2020. Godine sa suprugom Sandrom Kekez dobio prvo zajedničko dijete.

'Supruga je rodila jučer, 1. srpnja, dobili smo zdravu curicu', ispričao je glazbenik za 24sata te dodao kako su za malenu odabrali ime Dina. Također, 59-godišnjak je iskreno priznao i kako je uzbuđenje oko dolaska prinove u mlađim godinama ipak bilo veće.'Nemam ja 25 godina pa da sam uzbuđen toliko, već imam dvoje odrasle djece tako da', rekao je Ivo za domaći medij.

Ornela Bešker Amulić preselila se u SAD gdje živi svoj 'američki san'. Bavi se PR-om, druži se s poznatim svjetskim zvijezdama te se pojavila u showu Jimmyja Kimmela. Također, udala se te je postala gospođa March.