SEKA ALEKSIĆ ISPUNILA OBEĆANJE: Stigla na maturu djevojčici koju su rasistički vrijeđali, obje su blistale

Seka Aleksić je učenici osmog razreda bila pratnja na maturalnoj večeri.

Instagram

Pjevačica Seka Aleksić ispunila je obećanje i otišla na maturalnu večer s učenicom osmog razreda OŠ 'Petar Petrović Njegoš' iz Vrbasa koja je mjesecima trpjela poniženja od strane svojih školskih prijatelja zato što je romskog porijekla.

Instagram/Screenshot 

Naime, Seka je na Instagram profilu objavila videosnimke na kojima se vidi da je stigla u Vrbas, a djevojčica nije mogla skriti osmijeh s lica.

Podsjetimo, sve je počelo kad je jedna korisnica na Twitteru objavila priču o djevojčici koja trpi vršnjačko nasilje u osnovnoj školi.

Instagram/Screenshot 

Ova gesta popularne pjevačice uslijedila je nakon obavještenja žene koja je javno iznijela strašne detalje o psihološkom zlostavljanju.

Instagram/Screenshot 

'Djevojčici su u školu donijeli bakrenu žicu kako bi je ismijavali jer je Romkinja, u smislu 'vi skupljate bakar, pa evo da sudjelujemo'. Otac vozi kamion po Europi, a majka drži cvjećarnicu. Nitko ne želi s njom na maturu... I svi šute! Tako sudjeluju u nasilju. Je l' ovo država koju hoćemo?', napisala je tada nepoznata žena, a Seka je odmah odlučila stati uz djevojčicu i biti joj velika podrška.