Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji, L'Adria Story Hall of Fameu, redakcija magazina Story ugostila je nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu. Ovom prilikom obilježava se deseta obljetnica dodjele nagrada 'Story Hall of Fame', kao i 21. rođendan magazina Story.

L'Adria Story Hall of Fame 2023.
Story 

Glamuroznoj zabavi, osim domaćih, pohrlile su i brojne regionalne zvijezde.

Najduži crveni tepih u državi tako nisu propustili ni Aco Pejović, Seka Aleksić, Neda Ukraden, Milan Marić, Božo Vrećo i mnogi drugi.

Neda Ukraden
Story press 

Iza Ace Pejovića je karijera dulja od 30 godina, a u zadnje dvije godine uz vlastite hitove na repertoaru su i hitovi legendarnog pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića budući je za potrebe filma 'Toma' posudio svoj glas upravo glumcu Milanu Mariću i otpjevao sve pjesme.

Aco Pejović
Story press 

S druge strane, talentiran, ekspresivan, muževan i zgodan srbijanski glumac Milan Marić pokorio je regiju u spomenutom filmu kad je utjelovio legendarnog Tomu Zdravkovića. Sav raspon njegovog talenta sumirao se u toj ulozi – od sreće do nesreće, od ljubavi do tuge, sve je to iznio Marić koji se u međuvremenu etablirao kao jedan od najboljih u regiji.

Milan Marić
Story press 

Svi pogledi bili su uprti i u pjevačicu Seku Aleksić koja je oduševila modnim izdanjem. Za ovu posebnu prigodu izabrala je elegantnu dugu crnu haljinu.

Seka Aleksić
Story press 

Od njezinog prvog albuma 'Idealno tvoja' prošla je dvadeset i jedna godina, što znači da je karijera Seke Aleksić, kraljice pop i folk scene regije, jednako duga kao i postojanje brenda Story. Doduše, Sekin utjecao mnogo je dalekosežniji jer ona ima publiku od Slovenije do Makedonije, kao i klubovima diljem Europe gdje se okupljaju naši ljudi, dok njezine pjesme na popularnim platformama za preslušavanje glazbe dostižu milijunske brojke. Pozornost i danas privlači specifičnim izgledom, dugom crnom kosom, provokativnim odjevnim kombinacijama i zavodljivim plesom. Velika je zaštitnica ljudskih prava, aktivistkinja čije se mišljenje cijeni, dok na svojim društvenim mrežama širi poruke ljubavi, prihvaćanja i razumijevanja života onih koje većina u društvu ne doživljava ili prihvaća. Ona je ikona za bolje i sretnije sutra, glazbenica čiji hitovi stoje zapisani velikim slovima u povijesti folk i pop žanra Srbije i regije.

Božo Vrećo
Story press 

Brojne poglede privlačio je i glazbenik Božo Vrećo. Jedinstven, iznimno talentiran, osjećajan, snažan – sve je to majstor sevdaha i sevdalinke koji osvaja vokalom, kao i pojavom. Njegov stil je unikatan – on spaja tradicionalno muške i ženske elemente u jednom tijelu, emanira eteričnost, drugačiji je i bez konkurencije.

Božo se na crvenom tepihu pojavio golog torza i s velikim turbanom na glavi, no najupečatljiviji dio njegovog outfit bila je vatrenocrvena suknja koja se poput šlepa vukla za njim.

Božo Vrećo i Anđa Marić
Story press 

L’Adria Story Hall of Fame večeras se održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija