SUSJEDI ZABRINUTI ZA MAJKU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Trpjela je nasilje od oca pjevačice, nakon razvoda joj ponovno prijeti

Roditelji Marije Šerifović razveli su se zbog niza bračnih problema.

Instagram

Roditelji Marije Šerifović imali su mnogo problema tijekom braka što je rezultiralo razvodom, a nakon svega nisu ostali ni u prijateljskim odnosima. Otac pjevačice, harmonikaš Rajko Šerifović, u jednom je trenutku čak završio i u zatvoru zbog uznemiravanja Verice. No ono što je najstrašnije osudio jest Marijina odluka da se ne miješa u odnos roditelja i upravo zbog toga pjevačica s ocem godinama nije razgovarala.

Instagram 

Iako je Marija uspjela smiriti situaciju, Veričini susjedi tvrde da je Rajko opet prešao granicu.

Aleksandar Jovanović/Kurir 

'Znam da stalno nešto 'čačka' Vericu, ode tako do njene kuće, pa kad popije vrijeđa je i prijeti joj. Zato se Verica skoro i preselila u Beograd kod kćeri kako bi izbjegla neugodnosti. Čak i kad je nedavno išla u Ameriku povela je majku sa sobom kako bi bila sigurna da je na sigurnom i da je Rajko neće uznemiravati. Marija zna da je on dobar čovjek, ali pod utjecajem alkohola nije sigurna šta bi mogao napraviti. Trudi se da mu osigura sve što može za jedan pristojan život i da mu ništa ne nedostaje, ali on uvijek smatra da je oštećen s njene strane i da je ona mnogo više uz Vericu, što je donekle i istina. Nije čovjek baš pri sebi, ne zna ni šta priča, a ni šta radi', kaže susjeda iz Kragujevca.

Vladimir Sporčić/Kurir 

Naime, Verica je tijekom braka trpjela fizičko nasilje od Rajka, zbog čega su Marija i ona morale napustiti rodni grad i preseliti se u Beograd. Marija je u nekoliko navrata govorila o bračnim problemima svojih roditelja i priznala da je imala traume zbog lošeg odnosa njenog oca prema njenoj majci Verici i njoj, ali i dodala da mu je sve oprostila.

'Napravio je moj otac Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo birati i pogotovo ih ne želim mijenjati. Da je moja majka Verica na primjer imala dijete s nekim doktorom ili pilotom, sigurno se ne bih dogodila ja, već netko malo normalniji i to bi bilo sigurno dosadno, i ne bih imala toliko sluha koliko imam', rekla je.