'MOGLA JE IMATI PUNO VEĆU KARIJERU': Terezu Kesoviju rasplakao sin, evo kako izgleda 60-godišnji Alan

Tereza Kesovija gostovala je u emisiji kod Dalibora Petka, a suze na oči izmamilo joj je javljanje sina Alana.

Grgo Jelavić/Pixsell

Uoči koncerta u zagrebačkoj Tvornici, pjevačica Tereza Kesovijagostovala je u 'Dalibor Petko showu', a posebno emotivan trenutak bio je kad se u emisiju javio njezin sin Alan.

'Iako imam 60 godina drago mi je da još uvijek imam tako vitalnu mamu. Oduvijek je bila brižna mama. Mogla je imati i puno veću inozemnu karijeru, ali je odlučila prije svega biti majka. Puno je volim', rekao je, što je pjevačici izmamilo suze na oči.

Grgo Jelavić/Pixsell 

Podsjetimo, njen prvi suprug bio je Miro Ungar kojeg je upoznala dok je bila u Zagrebu na akademiji i s kojim je dobila sina jedinca, Alana Ungara. S Mirom je još bila u braku i kad je upoznala Ronalda, a ubrzo se od njega razvela i ušla u novu vezu.

Slavko Midzor/Pixsell 

Jednom prilikom je otkrila da se u Ronalda ludo zaljubila, ali i kako ju je on zaprosio.

'Nisam u Ronaldu vidjela vaterpolista 'Mladosti', niti jugoslavenskog reprezentativca u 150 utakmica, diplomiranog ekonomista, poslovnog čovjeka nepogrešive intuicije i čvrstih živaca', ispričala je Tereza 1987.

Story arhiva 

'Nisam znala da će postati moj savjetnik i menadžer u showbusinessu, umjetnički, čak i modni savjetnik. Zaljubila sam se kao šiparica, a on mi je znao uzvratiti', otkrila je tad za Večernji list.