'RANO SAM JOJ SRUŠILA SNOVE': Majka Ane Bekute godinama joj je branila jednu stvar, evo kako danas izgleda

Majka Ane Bekute protivila se njenom pjevanju na početku karijere.

Instagram

Ana Bekuta slovi za jednu od najboljih pjevačica narodne glazbe. Međutim, da se njena majka Milica Polić pitala, kćerina karijera išla bi u potpuno drugom smjeru.

'Budući da sam bila odlična učenica, mama je imala želju da postanem doktorica ili učiteljica. Rano sam joj srušila snove o mom životnom pozivu', priznala je Bekuta.

Ana je otkrila i da je jednom prilikom napisala objavu na Instagramu, u kojoj je navela da joj je majka branila da se bavi pjevanjem, dok se otac Branko nije protivio, i odmah je uslijedio poziv.

'Mami je to netko pročitao i odmah me je pozvala. Rekla mi je da nije baš da mi je branila, ali u vrijeme kad sam ja krenula tim putem, početkom osamdesetih, biti pjevačica bilo je u najmanju ruku čudno. Ona je za mene imala druge planove i ja je potpuno razumijem. Danas je ponosna na sve što sam postigla, a često me i zamoli da joj otpjevam neku pjesmu', rekla je Ana.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

Majka Ane Bekute je u poodmaklim godinama, ali je vrlo vitalna pa ju je pevačica prije nekog vremena dovela u Beograd iz Pribojske banje, gdje je i sama živjela do rane mladosti. Često se mogu sresti u šetnji u mjestu gdje pjevačica živi.