'Žensko treba tući dok se ne smiri': Pjevač šokirao skandaloznim komentarom o brutalnom premlaćivanju njegove kolegice

Dok su pjevačici brojni pružili podršku osuđujući monstruozno ponašanje njenog supruga, pjevač je izjavom šokirao sve.

Facebook

Bosanskohercegovački glazbenik Adis Cigura brutalno je pretukao svoju suprugu, pjevačicu Aldinu Bajić, što dokazuje i snimka s nadzornih kamera njihovog doma. Obiteljsko nasilje dogodilo se u dnevnom boravku kuće glazbenog para u Bosni i Hercegovini kada je glazbenik nasrnuo na ženu.

Na snimci se vidi kako Aldina sjedi na kauču u dnevnom boravku, dok pored nje čuči njen suprug. U jednom trenutku Aldina daje Adisu mobilni telefon, nakon čega je on počinje snažno udarati šakama. Obara je na pod, a zatim udara i nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Facebook 

Nijedan njihov kolega nije ostao imun na Adisovo brutalno premlaćivanje supruge. Neki su Aldini javno pružili podršku, a Šerif Konjević, koji je godinama radio s Cigurom, rekao je kako već odavno ne surađuje s njim, te dodao da je poslovno bio korektan, no u njihov privatni život nikada nije zalazio. Međutim, takvo nasilničko ponašanje, posebno prema ženama, svakako ne podržava.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Dok svi osuđuju ovakav Adisov postupak, komentar pjevača Seje Kalača sve je ostavio u šoku. Podijelio je tekst jednog portala uz stravičan komentar:

'Pa i treba je izudarati. Žensko treba tući dok se ne smiri!'.

Facebook 

Podsjetimo, Aldina je u teškom stanju i trenutno se oporavlja. Adis, kako se navodi, ima zabranu prilaska njegovoj još uvijek zakonitoj supruzi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz pritvora čeka ga suđenje.