Pjevač Sejo Kalač nizao je uspjeh za uspjehom, a potom se povukao iz javnosti. Međutim, njegovi hitovi i danas žive. Na Internetu je osvanula snimka poznatog pjevača pa možemo vidjeti kako on sada izgleda, ali i kako zvuči.

@balkanska_kafana_ Evo kako danas zvuci nekad popularni pevac Sejo Kalac #sejokalac#srbija#estrada#bosna#srbijatiktok#beograd#tiktok#fyp#viral#zatebe#zatebestrana#balkan#CapCut#popular#popularcreator#popularvideo#muzika#pesma#pevac♬ original sound - Balkanska kafana

Sejo je pjevao svoj možda i najveći hit 'Ala, ala', dok je nasmijano gledao u kameru, a u komentarima su mu mnogi poručili da estrada nije ista bez njega.

Podsjetimo, Sonja Jovićje Seju Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici 'Novi Zagreb' zbog uznemiravanja i prijetnji smrću, nakon čega su pjevaču određene mjere opreza, prenio je tad Grand online.

Sejo ugostiteljki ne smije prići na više od 500 metara, inače bi zbog prekršaja završio u zatvoru. Inače, Sejo se po pitanju spomenute situacije oglasio za srpski Telegraf.

Kako danas izgleda i zvuči Sejo Kalač?
Youtube 

'Dobro sam, evo odmaram malo. To je duga priča, žena je bez mog znanja prodala kuću koju sam gradio. Imala je punomoć i oni su se uselili u tu kuću. Jednostavno, to je ta priča, niti se zna koliko je žena uzela novca', započeo je priču Kalač.

Kako Sejo dalje navodi, ženu koja je javnosti ispričala svoju verziju događaja nije vrijeđao i nije bio pijan, već su se samo malo porječkali oko kuće i da je to sada već riješeno.

Kako danas izgleda i zvuči Sejo Kalač?
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kako se pisalo, Sejo, koji je nekad punio kavane i dobro zarađivao samo od bakšiša, danas pjeva za 50 eura honorara.