Sumnjalo se da Dragan Bjelogrlić boluje od ove bolesti: 'Dugo sam bio u nesvijesti'

U kući u kojoj je započeo život dogodio se nemili događaj, čije posljedice i danas osjeća.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Dragan Bjelogrlić, srpski glumac i autor brojnih nagrađivanih televizijskih projekata, jedan je od onih umjetnika koji nerado govore o privatnom životu. Ipak, nije tajna da je u dugogodišnjem braku sa suprugom Majom, s kojom je dobio ćerku Miu i sina Alekseja.

Armin Durgut/PIXSELL 

Svima omiljeni Bjela rođen je kao drugi sin u obitelji, 10. listopada 1963. godine. U mirnom vojvođanskom mjestu Opovu živio je do prvog rođendana.

U kući u kojoj je započeo život dogodio se nemili događaj, čije posljedice i danas osjeća. O tome je govorio u jednoj emisiji.

'Kad sam imao devet mjeseci, još sam bio u Opovu, baš negdje kad sam se selio za Beograd. Žena koja me je čuvala ispustila me je i ja sam pao na glavu. Dugo sam bio u nesvijesti, moji su se jako preplašili', prisjetio se u razgovoru s Andrijom Miloševićem.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Posljedica toga bila je da sam nekoliko godina, kako osjetim bol, dobivao napadaj, zacenio bih.Čak su se prepali da imam epilepsiju. To je trajalo nekoliko godina.

Dragan Bjelogrilić uz smijeh je dodao da je kasnije, kada je narastao i ozdravio, znao to zloupotrijebiti. 'Kad mi nešto nije bilo po volji, ja padnem u nesvijest.'

Dejan Rakita/PIXSELL