Bivša djevojka Borne Ćorića proslavila kćerin 22. rođendan: Samo za poklon iskeširala 20.000 eura

Kaya Ostojić (41), inače bivša djevojka Borne Čorića, kćeri je Nikolini (22) kupila sat marke Rolex koji je platila 20.000 eura.

Instagram

Pjevačica Kaya Ostojić (41), inače bivša djevojka Borne Čorića, kćeri je Nikolini (22) kupila sat marke Rolex koji je platila 20.000 eura.

Naime, Kaya je odriješila 'kesu' i svojoj mezimici za rođendan priredila gala proslavu koja je trajala do sitnić noćnih sati.

Instagram 

'Svi znaju da Kaya ne žali novac kada je Nikolina u pitanju. Iako joj je još odmalena usadila stav da materijalno nije važno koliko ljubav i sreća obitelji, kao i svaki roditelj, voli da darovati djetetu nešto vrijedno. Izabrala je Rolex, koji je Nikolina dugo željela, i za njega je izdvojila oko 20.000 eura', priča dobro obaviješten izvor, koji je sudjelovao u rođendanskoj proslavi.

Instagram 

'Slavlje je održano u poznatom beogradskom restoranu na vodi. Kaya i njen odabranik Miloš potrudili su se da sve izgleda savršeno, počevši od dekoracije prostora, preko hrane, pića, rođendanske torte, do glazbe... Gosti su uživali u morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, ali i raskošnoj slavljeničkoj torti... Nisu razmišljali o novcu. Htjeli su da sve bude na visokom nivou. Iako je radno vrijeme lokala do ponoći, vlasnici su im izašli susret, te su Kaya, Miloš i Nikolina s najbližim prijateljima slavili do kasno u noć. Na proslavi je bio i Milošev sin, kao i Kayin brat', ispričao je izvor.

Kurir 

Inače, pjevačičina kći već nekoliko godina živi u SAD-u.