Kaya Ostojić nedavno je uplovila u novu vezu, a koliko im cvjetaju ruže svjedoče i paparazzo fotografije koje je zabilježila redakcija Kurira.

Pjevačica i bivša djevojka domaćeg tenisača Borne Ćorića neko je vrijeme vrijeme uživala u samoći, a onda je iznenadila javnost viješću da se zaručila četvrti put. Budući mladenci gotovo svaki trenutak provode zajedno, pa su tako sada uživali i na promociji novog albuma Kayine kolegice Sandre Afrike.

Kaya Ostojić i Miloš Čujović
Kurir 

Podsjetimo, pjevačica i njen zaručnik Miloš Čujović poznaju se već više od 15 godina, a upoznali su se na snimanju jednog spota u kojem je on glumio njenog dečka.

Kaya Ostojić i Miloš Čujović
Kurir 

'On je moja druga polovica, nemam ga razloga skrivati. On je umjetnička duša kao i ja. Savršeno crta, svira gitaru, zaluđenik je za glazbu. Znamo se već 16 godina, a sad su nam se putevi spojili na pravi način', rekla je Kaya nedavno za srpske medije.

'Trenutno sam u procesu selidbe, selim se u kuću na Bežaniji i tu ću živjeti sa svojim zaručnikom. Započinjemo zajednički život', dodala je. Da sve ide glatko potvrđuje i činjenica da je partnera upoznala i s kćeri koju ima iz prvog braka.

Kaya zaručnik.jpg
Instagram 

'Upoznali su se preko videopoziva i sve je super', zaključila je Kaya.

Kaya prsten.jpg
Instagram 

Podsjetimo, Kaya je nedavno objavila prvu zajedničku fotografiju sa zaručnikom, kao i zaručnički prsten. U opisu objave stavila je samo emotikon crnog srca, a čestitke njenih pratitelja odmah su se krenule nizati.