Iskrena ispovijest poznatog pjevača o razvodu: 'Rekli smo da ćemo se razići, mučili smo se'

Njihova ljubavna priča započela je u 'Survivoru'.

Instagram

Pjevač Nikola Rokvić jednom je prilikom otvorio dušu i otkrio detalje iz braka s manekenkom Bojanom Barović s kojom ima troje djece. Tada je rekao da su on i Bojana imali veoma teško razdoblje, a pomišljali su čak i na razvod.

'Mi smo pet godina živjeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovdje, njen tamo, pa se događaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo se razići. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osjećaj ljepote', rekao je Nikola i dodao:

'Poslije sam shvatio da je to blagodat. Unutarnji glas mi je rekao da nastavim čitati Novi zavjet. Otvorio sam evanđelje po Luki, rođenje Svetog Ivana Krstitelja. Dva petka sam išao pjevati s ljudima u crkvi. Molio sam se da Bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu udaljenost', iskreno je rekao sin legendarnog pjevača Marinka Rokvića i otkrio do sada nepoznate detalje.

Instagram 

'Ne znam zašto sam tada rekao: 'Bože, volio bih da je Bojana trudna, da se skrasimo na jednom mjestu i da se ne razdvajamo više'. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona poslije dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao izgovoriti ni riječ. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja', iskren je bio Nikola u jednoj emisiji.

Podsjetimo, njihova ljubav traje već 14 godina, a započela je u reality showu 'Survivor'.