Ovog sportaša je u tajnosti ljubila Milica Pavlović: Njegova nova djevojka neodoljivo podsjeća na nju

Njihovu vezu skrivala je od javnosti.

Instagram

Pjevačica Milica Pavlović, koja je krajem lipnja napunila zagrebačku Arenu, svoj ljubavni život vješto krije od očiju javnosti, no jednom je prilikom javno priznala s kojim je sportašem bila u vezi.

Instagram 

Naime, u pitanju je sin crnogorskog nogometaša Niše Saveljića, vaterpolist Nikolas Saveljić koji je nakon kraha veze s pjevačicom uplovio u romansu s vatrenom crnkom za koju mnogi kažu da podsjeća na Milicu.

Instagram 

Nikolas je nedavno podijelio niz zajedničkih fotografija s djevojkom na kojima ih je moguće vidjeti kako uživaju u suncu, bazenu, voću, ali i poljupcima.

Podsjetimo, iako je Milica Pavlović od javnosti skrivala vezu s Nikolasom, ona je jednom prilikom kod Ognjena Amidžića u emisiji otkrila detalje odnosa sa Saveljićem.

'Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i pol dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd uhvatio nas je 'Paparazzo lov'. Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču', rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istaknula da nisu raskinuli jer se nisu voljeli već zbog fizičke udaljenosti.