Jedna od najvećih mladih regionalnih zvijezda današnjice, Milica Pavlović, održala je u petak navečer trosatni koncert u Areni Zagreb. Glazbeno-scenski spektakl svjetskih razmjera nikoga nije ostavio ravnodušnim, a pjevačica je u više navrata istaknula da joj je ovo bio najbolji koncert u sklopu turneje ‘LAV’.

Milica Pavlović
Benny Gaši 

'Neka ovo večeras bude centar svijeta. Hvala vam što ste došli, nećete se pokajati. Ova energija je nešto neopisivo i samo neka se ljubav prenosi i dalje', izjavila je Milica pred svojim obožavateljima.

Prvo je ugostila Amadeus Band s kojim je otpjevala njihovu pjesmu ‘Lažu te’. Ubrzo je na scenu zakoračio i legendarni Saša Matić, koji je i sam ranije punio arene diljem Hrvatske.

'On je jedna ogromna glazbena zvijezda, vjerojatno najveća na ovim prostorima. Ne mogu zamisliti dan, a da ga ne spomenem ili njegove pjesme. Znam da je u Zagrebu jedan od najomiljenijih i on je moja duša. Moram mu se posebno zahvaliti što je samo radi mog koncerta prekinuo svoj jedini godišnji odmor u godini, ali i dodati da sam upravo na njegovom koncertu prvi put kročila na ovu pozornicu', izjavila je Pavlović pa s Matićem izvela njihov duet ‘Oko moje’.

Milica Pavlović
Neva Žganec/Pixsell 

'Nisam mogao odbiti priliku za nastup u Zagrebu, znate koliko vas volim. Čast i zadovoljstvo je biti s vama večeras ovdje, posebno u društvu moje Milice, a najveća čast mi je biti njezin prijatelj', poručio je Saša.

Posljednja, treća gošća koja je bila najveće iznenađenje večeri bila je naša pop zvijezda, Vesna Pisarović.

'Vesnu sam još u siječnju nazvala da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se privatno nismo poznavale, ali ja sam se oduvijek divila njezinoj glazbi. Laska mi kada me uspoređuju s Vesnom, jer je ona zaista prelijepa, talentirana žena i prava dama. I znam da i vi padnete na koljena kad je čujete', rekla je Milica za Vesnu, koja nije skrivala zadovoljstvo. Njezin izlazak na pozornicu oduševio je publiku u zagrebačkoj Areni.

Vesna Pisarović
Neva Žganec/Pixsell 

Pavlović je, inače, odrasla u malom selu pored Leskovca, Munibrod, a odgajali su je samo baka i djed. Samo za Scenu je otkrila je li se ikad imala potrebu dokazivati roditeljima s kojima nije živjela i koliko joj je pomogao inat da ostvari uspješnu karijeru.

'Inat me je donekle doveo do uspjeha. Naročito to osporavanje 'došla neka seljanka u Beograd'. Onda sam rekla, sad ćeš vijdeti, može se. Eto ta vrsta inata da. Što se tiče prvog dijela pitanja... Najviše sam se dokazivala baki i djedu. Pitala sam ih za mišljenja, sviđaju li im se pjesme, pohvalila sam im se kad sam položila vozački. Uvijek su oni bili ti kojima sam se obraćala. Iako nisu fizički tu, pored mene su u drugom obliku... Tu mi stoje pored srca, od jutra do mraka... To je dio koji želim da zauvijek ostane u meni. Oni su to zaslužili', kazala je Milica pa dodala:

Milica Pavlović
Neva Žganec/Pixsell 

'I tu je bilo osporavanja: 'Što samo ona ima baku i djeda?'. Omalovažali su me, no mene nije briga. Ja baku i djeda volim najviše na svijetu. Ako je to nekome problem, neka promijene kanal.Oni su zaslužili da ih spominjem, dali su mi sve što imam. Ja se ne sramim toga. Najponosnija sam bila kad bih sjela s bakom i djedom u Leskovcu i radila kolače. Ili kad bi moj djed došao na natjecanje 'Zvezde Granda', a ja bi vidjela njegov šešir', završila je.