Tko je srpska pjevačica koju obožava Luka Dončić? Vlasnica je najskuplje kuće na estradi, a evo čime joj se bave djeca

Košarkaška reprezentacija Slovenije nije se plasirala na Olimpijske igre u Parizu, ali njihov kapetan Luka Dončić se svejedno našao u središtu interesa javnosti.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Slovenije nije se plasirala na Olimpijske igre u Parizu, ali njihov kapetan Luka Dončić se svejedno našao u središtu interesa javnosti.

Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL 

Naime, popularni košarkaš se pojavljuje u reklami za sportske tenisice koja je razveselila regiju.

Dončić u reklami drifta u automobilu i pogađa koš, a u pozadini sa zvučnika trešti hit Vere Matović - 'Miki, Milane'. Sada mnoge zanima tko je ona.

Vera Matović je dokazani estradni umjetnik. Pjevačica je sa suprugom Ratomirom Matovićem Racom u dugogodišnjem braku dobila sina Miljana i kćer Violetu. Oboje su odrasli i uspješni u ostvarivanju svojih životnih ciljeva.

'Kći mi je doktor znanosti na temu 'Terorirazam', živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u SAD-u. Moja djeca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspjeha', ispričala je jednom prilikom pjevačica.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Vlasnica je najskuplje vile na estradi

Vera Matović živi u vili na beogradskom Dedinju za koju se priča da vrijedi oko 3.800.000 eura. To je zapravo jedna od najskupljih vila na estradi, a folkerica nikad ne objavljuje detalje svog doma.

Youtube/Screenshot, Kurir TV 

Vera je godinama marljivo radila i ulagala u antikvitete, izuzetne stilske komade i umjetničke slike najboljih autora kojim je opremila svoj dom, čija se vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura.