Osvanula nikad viđena fotografija obitelji Rokvić: Pokojni pjevač je nakon smrti osigurao i izvanbračnog sina

U studenom 2021. godine izgubio je životnu bitku.

Pixsell

Sin pokojnog pjevača narodne glazbe, Marinka Rokvića, slovi za izuzetno pobožnog čovjeka kojemu je obitelj na prvom mjestu, što dokazuje gotovo svakom objavom na društvenim mrežama.

Tako je i sada na svom Instagram profilu Nikola Rokvić podijelio nikad viđenu fotografiju s pokojnim ocem Marinkom, majkom Slavicom i mlađim bratom Markom. Sretna obitelj se na fotografiji drži za ruke dok su Nikola i Marko bili još dječaci, a već u sljedećoj objavi glazbenik je pozirao sa suprugom Bojanom i najmlađom kćerkicom Angelinom.

Instagram 

Podsjetimo, kada je u studenom 2021. godine izgubio životnu bitku, jedan od omiljenih pjevača, Marinko Rokvić, iza sebe je ostavio neutješnu suprugu i dvojicu sinova, ali i sina Darija kojeg je prije braka sa Slavicom dobio u izvanbračnoj zajednici. Nakon pjevačeve smrti, mnoge je zanimalo što će pisati u njegovoj oporuci.

Instagram 

Budući da je do posljednjeg dana brinuo o svojoj obitelji i da je poznat kao jako posvećen suprug i otac, kada je saznao da je bolest napredovala, pjevač je pored želje da ih materijalno osigura imao ogromnu želju i da njegova djeca žive u miru i slozi pa, zapravo, službena oporuka Marinka Rokvića nije ni napisana.

Instagram 

Pjevač je svu imovinu odlučio jednako raspodijeliti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj suputnici smatrajući da je to najpravednije.

'Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali obitelj mu je bila na prvom mjestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmjerno volio', ispričala je pjevačica bliska sa Rokvićima pa dodala:

'Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tijekom života i bogate karijere podijelio je jednako. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i financije koje je ostavio iza sebe.'