Ceca nikad bliže Hrvatskoj: Nakon uništenih plakata zakazala koncert samo 10 metara od granice

'Ovako je zanimljivije', glasio je jedan od komentara.

Instagram

Početkom ove godine srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović bila je glavna tema domaćih medija zbog uništenih plakata po Zagrebu što je izazvalo polemiku u cijeloj regiji.

I dok su se nagađale i širile raznorazne teorije o njenoj zabrani ulaska u Hrvatsku, ona je stavila točku i otkrila šta je istina.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Međutim, nekoliko mjeseci nakon svega najavljen je novi Cecin koncert u Sloveniji, i to u dvorani koja se nalazi samo 10 metara od granice sa Hrvatskom.

Kako se može vidjeti, dvorana je jako blizu granice koja dijeli Hrvatsku i Sloveniju, a ono što je još zanimljivije, karte prodaju i Hrvati, odnosno njihov službeni prodavač karata.

'Ovako je zanimljivije', jedan je od komentara ispod objave koja je osvanula na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter).

O navodima da joj je zabranjen ulazak u Hrvatsku, Ceca je nedavno i sama govorila:

Patrik Macek/PIXSELL 

'Pa nije, kad god gostujem u Sloveniji, ima puno moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer im je to jako blizu, budući da ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd budući da smo mi odlični domaćini. Ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u lipnju, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvijek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to događalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvijek kad su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock', rekla je ona prije nekoliko mjeseci za Telegraf.