Svetlana Ceca Ražnatović posjeduje luksuznu vilu na Cipru tik uz more, u kojoj često puni baterije između poslovnih obaveza.

Svetlana Ceca Ražnatović
Youtube/Screenshot 

Pjevačica svake godine odvoji slobodno vrijeme i tamo provede nekoliko dana. Kako i ne bi kad je na posljednjem katu vile smješten manji bazen, dva jacuzzija i soba za masažu.

Kuća od 400 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Ayia Napi, a u dvorištu se nalazi još jedan ogromni bazen u kojem uživaju članovi obitelji Ražnatović i njihovi prijatelji.

Ceca vila.jpg
Instagram 

'Htjela sam nešto egzotično, lijepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je donio fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podignula kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mjesečno otplaćujem', izjavila je Ceca jednom prilikom u 'AmiG showu'.

Ceca vila
Printsrceen 

Pjevačica je godinama odlazi u ovu otočku zemlju i jako je zavoljela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena djeca su se tamo školovala.

'Imam susjede Irance, Ciprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Ayia Napi je predivno ljeto, a godi mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocjen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući', rekla je ranije Ceca, a ovakav dom usred sredozemnog mora malo tko ne bi poželio.

Ceca vila
Pink Tv/Screenshot