Omiljenom pjevaču preminula majka: Prije 10 dana javno tražio pomoć, sad se od nje oprostio snimkom koja kida dušu

Prije samo 10 dana zamolio je sve ljude dobre volje da njegovoj majci doniraju krv.

Instagram

Omiljenom regionalnom pjevaču Mirzi Selimoviću jučer je preminula majka Nedreta, a on se od nje oprostio emotivnim riječima, ali i pjesmom zbog koje su mnogi zaplakali. Pjevačeva majka izgubila je bitku nakon kraće bolesti zbog čega se Mirza oglasio na društvenim mrežama i ovu tužnu vijest podijelio s prijateljima, kolegama i obožavateljima.

Zorana Jevtić/KURIR 

'Odmori se, najdraža moja, voli te tvoj Mirza', napisao je, a potom s knedlom u grlu i uz gitaru posvetio majci emotivnu baladu Džeja Ramadanovskog pod nazivom 'Živote, ženo bez morala'.

Instagram/Screenshot 

'Još jedan tmuran prođe dan', napisao je Mirza ispod snimke koja je izazvala lavinu komentara i riječi podrške njegovih kolega.

'Imala je zbog čega i živjeti. Napravila je ljudinu od tebe', 'Dijelimo tvoju bol', 'Ovo je baš iz srca', 'Suze idu gledajući tu tugu', 'Jako nam je žao, neka vam Bog da snagu', 'Ovo je nešto najemotivnije, budi jak', samo su neke od reakcija na Mirzinu izvedbu u ovim tužnim danima.

Podsjetimo, prije samo deset dana Mirza Selimović oglasio se na društvenim mrežama i zamolio sve ljude dobre volje da daju krv njegovoj majci koja je nažalost izgubila bitku s bolešću.