Pjevačica Rada Manojlović je netko tko ne skida osmijeh s lica, a otkako se pojavila na javnoj sceni, njezinu karijeru nikada nisu pratili skandali.

Međutim, poznato je da je njen život obilježila velika obiteljska tragedija, kada je kao jako mlada ostala bez majke, koja je bolovala od teške bolesti. Rada je više puta govorila o toj temi, i svaki put sa knedlom u grlu.

Rada Manojlović
Kurir TV 

'Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi kako bih mogla nastaviti živjeti i funkcionirati. Trudim se ne razmišljati o tom gubitku, ali se svakog dana sjetim moje Mirjane. Zahvalna sam Bogu što se sve dogodilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osjećala da sam negdje radila dok je ona napuštala ovaj svijet. Jedina utjeha mi je to što sam bila uz nju u posljednjim momentima. Te slike ne mogu izbaciti iz glave i samo ljudi koji su doživjeli nešto slično me mogu razumjeti. Kada krenem razmišljati o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli. Zato se trudim ne razmišljati. Uvjerila sam sebe da je moja mama negdje na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim s tim', ispričala je Rada jednom prilikom za srpske medije.

Rada Manojlović srpska je pjevačica
Dragana Udovičić/Kurir 

Ona tvrdi da je njena majka preminula uslijed greške liječnika.

'Moja majka umrla je greškom liječnika. Imala je karcinom grlića materice, i to je onaj tip koji je u preko 90 posto slučajeva izlječiv. Kada je imala 37 godina, konzilij doktora je odlučio da joj neće vaditi maternicu i jajnike jer će možda htjeti još rađati. Liječili su je na druge načine. Ostavili su tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala. Suluda mi je ta njihova odluka, jer bi joj doktori danas sigurno odmah sve izvadili, posebno što je ona tada već imala dvoje djece. Igrali su se njenim životom i moja sestra Maja i ja ostale smo bez majke', rekla je Rada.

 I puno godina kasnije, Rada se ne miri s gubitkom majke.

'Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala poslije deset dana. Morala sam zaraditi novac za naše suude običaje. Nitko me nije pitao radi li mi se, već samo kažu: 'Idi pjevaj'. Ja pjevam, a tijelo mi drhti, duša mi se raspada', kazala je.