Odbio je jednu od najboljih: Dino Merlin s ovom pjevačicom nije htio snimiti duet

'Zašto Dino to tada nije osjetio - ne znam', istaknula je pjevačica.

Marko Lukunić/Pixsell

Poznata pjevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dini Merlinu i želji da snime duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu.

Dragana Udovičić/Kurir 

'Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kad negdje otputujemo. Kod nas se ništa nije promijenilo u odnosu na ranije turneje. Deset godina imam isti tim', istaknula je Indira na početku, a zatim otkrila i da ju je svojedobno odbio jedan od napoznatijih regionalnih glazbenika, Dino Merlin.

'U vrijeme dvijetisućitih imala sam jednu pjesmu koja je bila tipična za Dinu Merlina i mene. Moji suradnici i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili', kazala je ona.

Željko Vidinović 

'Poslali smo Merlinu pjesmu i on je odslušao i rekao: 'Eh, što me nisi pozvala kad si snimala pjesmu 'Lopov'', ali tko može znati što će biti hit... Nisam poslije ni s kim ni snimila tu pjesmu, zaboravila sam i koja je. Pjesma je odlična, a zašto Dino to tada nije osjetio - ne znam', otkrila je pjevačica za Kurir, pa se dotaknula pokojne autorice mnogih hitova, Marine Tucaković.

Indira Radić i Alen Islamović - Lopov  YouTube

'Velika je autorska kriza, teško je napraviti pjesmu pjevačima koji su dugo na estradi. Marine nema, osjećala je pjevače, sad je jako teško stati iza toga, a ja dok ne budem sigurna da je to to, neću izdati ništa', istaknula je Indira.