U JEKU RAZVODA RODITELJA: Kći poznatog para nosi narukvicu od 47.500 eura, istu ima i Nikolina Pišek

Identičnu narukvicu nosila je i Nikolina Pišek na obilježavanju 40 dana od smrti njenog supruga Vidoja Ristovića na Novom groblju u Beogradu.

Instagram

Đina Džinović, kći pjevača Harisa i modne kreatorice Meline Džinović koji su trenutno u procesu razvoda nakon 22 godine ljubavi i 10 godina braka, nikad nije skrivala da obožava skupe krpice, torbice i cipele, a posebno nakit. Ljubav prema modi naslijedila je od svoje majke koja se također može pohvaliti zavidnom kolekcijom.

Tako je nedavno, prije nego što je u medijima odjeknula vijest da se Melina i Haris razvode, Đina uživala na Maldivima, a tom prilikom posebnu je pažnju privukao njen skupocjeni nakit.

Instagram/Screenshot 

I to ne bilo koji, već onaj najprestižnijih kuća - Cartier i Tiffany. Đina je tako pozirala s Cartier narukvicom od žutog zlata, ukrašenom s 204 dijamanta od nevjerojatnih 47.500 eura.

Screenshot 

Pored nje na ruci nosi i dvije iste narukvice brenda Tiffany, jednu od bijelog zlata s tirkiznim detaljom od 6.000 i drugu od žutog zlata vrijednu 5.550 eura, što zajedno iznosi 11.550 eura.

Screenshot 

Sve ukupno, Đina je na odmoru nosila nakit od 59.000 eura.

Screenshot 

Inače, identičnu narukvicu nosila je i Nikolina Pišek na obilježavanju 40 dana od smrti njenog supruga Vidoja Ristovića na Novom groblju u Beogradu.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Podsjetimo, mlada Đina je jednom prilikom na TikTok-u pokazala i veliki ormar prepun luksuznih brendova.