'SIN JE ZA 5. ROĐENDAN DOBIO STAN U DUBAIJU': Pjevačica kojoj su u Benkovcu 'digli rampu' progovorila o nekretninama

Pjevačica je prvi put govorila o nekretninama i bogatstvu.

Instagram

Pjevačica Goga Sekulić prvi je put progovorila o nekretninama, ali i o ljubavi nakon dva propala braka, te priznala što joj mami osmijeh na lice.

'Imam simpatiju, ali samo to ću reći. Imam i danas leptiriće u stomaku kad pomislim na to! Neću reći tko je jer nikome više neću praviti reklamu, ali da, imam simpatiju', rekla je Goga kratko te dodala da je u pitanju sportaš koji je mlađi od nje.

Vladimir Šporčić/Kurir 

Goga se osvrnula i na priče da je njen bivši suprug njihovom petogodišnjem sinu kupio stan već sada i potvrdila da su šuškanja istinita.

'Točno je, kupio je stan mom, to jest našem sinu za peti rođendan! Ne vidim u čemu je problem! Čovjek ga je htio na vrijeme osigurati! Budući da se pjevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan automobil. Stan na Vračaru vrijedi 300.000 eura. Porez na njega sam uredno platila', rekla je Goga kroz smijeh.

Instagram 

Podsjetimo, pjevačici je prvi suprug Igor Ramović preminuo na rukama te je postala udovica sa samo 36. godina. Zatim se udala za 15 godina mlađeg Uroša Domanovića s kojim ima sina, no ipak su se razveli nakon šest godina braka. Domaćoj javnosti poznata je i po tome što je u listopadu prošle godine trebala nastupiti u Benkovcu, ali su organizatori samo dva dana pred zakazano gostovanje na svom Instagram profilu objavili vijest o otkazivanju.

Nebojša Mandić/Kurir 

'Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani otkazati koncert Goge Sekulić zakazan za 14. listopad. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo se na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro', napisali su organizatori.

Instagram 

Nakon toga, na Instagramu se oglasila i sama Goga Sekulić u komentarima objave, koji su potom uklonjeni.

'Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unatrag nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobrodošla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac, da bi napredovao, mora nažalost nadjačati događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unatrag i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku', poručila je Goga.