Pjevačica Katarina Živković je otkrila da joj je narušeno zdravlje i tim povodom se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila hoće li njeni nastupi biti odgođeni ili otkazani.

Iako pjevačica vodi računa o izbalansiranom životu i pored svih poslovnih obaveza živi zdravo, njeno tijelo joj je dalo znak da mora usporiti tempo i sebi dati oduška.

'Ova nasmijana lutkica u posljednje vrijeme muči muku s pomalo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suhim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram završiti do Nove godine, a u obaveze koje imam, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni dio života ove 'kilave', ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam osjeća', objasnila je Živković koja je donijela važnu odluku:

'Kako bih se koliko-toliko sačuvala i što prije oporavila, trudim se što više odmarati, meditirati, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i liječim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju gostovati u novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji s kojima surađujem razumjeti i da ćemo se družiti sljedeće godine s novim pjesmama. Zdravi, lijepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumijevanju', napisala je Katarina u svojoj objavi.

3731536_screenshot-20231205-122208_ff.jpg
Instagram