Pjevač Bojan Tomović u svojoj ispovijesti progovorio je o borbi s bipolarnim poremećajem, otkrio da ga se obitelj odrekla, ali i priznao od čega danas živi s obzirom na to da rijetko nastupa.

'Ni najvećem neprijatelju ne bih poželio da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promjene kad je liječenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lijekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U biti, terapiju ne smijem preskakati, ali se i to događalo, radio sam to na svoju ruku', priča Bojan.

Bojan Tomović
Kurir 

'Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mjere idu te crne misli. Ne može to ni zamisliti zdrava osoba. Depresija je nešto na što se čovjek nikada ne navikne. Nema što nisam probao, a evo sad sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu biti. Plaća se, naravno, imao sam neki ušteđevinu koju sam dao za to i iznosi nekoliko tisuća eura. Znam za mnoge pjevače koji su tu dolazili, ali o tome šute. Naravno, ne bih izdao bilo koga, ipak je to privatna stvar'.

Bojan je otkrio i da ga se obitelj odrekla.

Bojan Tomović
Pink Tv/Screenshot 

'Živim u Budvi, a tamo imam i nekoliko apartmana koje iznajmljujem. Od toga imam nešto novaca, tu je nešto i od autorskih prava i to mi je sasvim dovoljno za život. Nisam zahtjevan čovjek. Bitno mi je da imam za sebe i ljubimca. S obitelji nisam u kontaktu, ne viđamo se i ne čujemo previše jer su me se majka i brat odrekli kad sam rekao da sam biseksualac. Preko toga nisu mogli prijeći, a vi znate kako je to kad se tako nešto izjavi u Crnoj Gori. To je nekako sramota za obitelj, ali ja se nemam namjeru skrivati i živjeti dvostrukim životom'.

Inače, Tomović se na javnoj sceni pojavio 2005. godine, a svojim hitovima oduševio je javnost. Predviđali su mu veliku karijeru, ali godinama je nizao probleme, pravio skandale, promijenio je vjeru, obolio i prijetio samoubojstvom.