Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, preminula je na današnji dan, 2. listopada 2017. godine u 41. godini nakon teške bolesti.

Naime, tumor joj se tri puta vraćao, a tijekom trogodišnje borbe o najtežim trenucima često je pisala na društvenim mrežama gdje je sa svojim brojnim pratiteljima dijelila detalje životne bitke. Donna je potom izdala i knjigu pod nazivom 'Soba za nikoga' koja je predstavljala njenu ispovijest inspiriranu teškom borbom s rakom.

Donna Ares vlasnica je hita 'To mi nije trebalo'
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Iako se trudila biti aktivna na društvenim mrežama, zadnjih mjeseci života njene objave su bile sve rjeđe, a njena posljednja objava naslutila je da joj se bliži kraj.

'Voli vas vaša Donna Ares', stoji u opisu fotografije, a ove riječi mnogi su protumačili kao njen oproštaj.

Njena majka je u jednoj ispovijesti govorila o bolnoj temi i tom prilikom otkrila šta im je Donna rekla.

'Vjerujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Tko god kaže da vrijeme liječi bol - laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kad je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: 'Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana ispočetka'. Naravno, mi se trudimo ispuniti njenu želju', rekla je ona svojedobno.

Na iznenađenje mnogih njezin suprug Džavid Ljubovci nije bio uz nju kad je umrla niti se pojavio na pjevačičinom sprovodu.

Naime, nakon Donnine smrti, Džavid se nije oglašavao o njihovom odnosu, nikada nije otkrio razloge svađe, a jedino o čemu je govorio bilo je kako su izgledali pjevačičini posljednji dani.

'Kad čovjek dođe u fazu gdje je svjestan da odlazi, ne treba mu zamjerati to što kaže. Pa tako nisam ni ja jer je to ipak sama ona znala, to je bolest. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo pričati o tome, ali ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše ne mislimo o našem braku. Ne zamjeram joj ni na čemu jer znam da u dubini duše nije mislila ništa loše. Pogotovo kada to ode na mozak i glavu, to sve ode u drugi pravac', ispričao je Džavid koji ni tada nije progovorio o razlozima zbog kojih se njegovo ime nije našlo na osmrtnici među ožalošćenima:

'Još u travnju doktori u Danskoj rekli su koliko će živjeti. Doslovno su u dan pogodili koliko joj je preostalo života. Njezina jedina želja nakon tog saznanja bila je da te posljednje dane provede s obitelji i kod kuće. Nije bilo više načina za liječenja ili bilo što, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj doktori davali određene lijekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila', poručio je on tada.