Milica Pavlović se oduvijek trudila svoj privatan život sačuvati od očiju javnosti, a sada su isplivali nepoznati detalji o mladoj zvijezdi.

Otac je imao drukčije planove za nju

Miličin tata je imao drukčije planove za nju. Nakon završene srednje škole je odveo u Švicarsku, gdje joj je našao posao u tiskarnici. Poslije mjesec dana, Milica je odlučila vratiti se u Srbiju i upisati Fakultet za kulturu i medije, ali i nastaviti se boriti da postane glazbena zvijezda.

Bila je uvjerena da su 'Zvezde Granda' namještene

Milica je mislila da je glazbeno natjecanje 'Zvezde Granda' namješteno, što je i rekla Saši Popoviću na audiciji. Nije se htjela prijaviti na natjecanje, ali je to napravila na nagovor prijatelja Nikole Bokuna. Sve ostalo je povijest.

Milica Pavlović
Youtube/Screenshot 

Odbila je sudjelovati na Beoviziji.

Milica je trebala na Beoviziju ići s pjesmom 'Pakleni plan'. To je bila prvobitna ideja Saše Popovića i Vladimira Grajića Graje. Ipak, iako je tek potpisala ugovor s 'Grandom', Milica se suprotstavila čelnicima i istaknula kako misli da još nije trenutak da ide na to natjecanje i da u slučaju pobjede predstavlja našu Srbiju na Eurosongu.