Nives Celzijus sinoć je prošetala centrom grada Zagreba 'rukom pod ruku' sa svojom kćeri Taishom Drpić.

Prolazeći Draškovićevom ulicom, Nives je 16-godišnjakinji predložila da se provozaju tramvajem, a Taisha je to kroz osmijeh - odbila.

Nives Celzijus i njezina kći se ne žele voziti tramvajem
Instagram 

Pjevačica, spisateljica i glumica je navedenu situaciju odlučila podijeliti sa svojim Instagram pratiteljima te je u opisu videa napisala: 'Ne daj Bože da netko pomisli da idemo tramvajem doma'.

Podsjetimo, Celzijus je prošlotjednom intervjuu za Happy FM otkrila da njezin bivši suprug i Taishin otac, Dino Drpić, ne plaća alimentaciju za njihovo dvoje djece.

Nives Celzijus
Instagram 

'Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju, jer ne radi. Ja radim i meni je normalno s obzirom na to da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno i da imamo dvoje djece da ja to odradim sama. Nažalost, radi svojih svjetonazora sam bila doslovce napadnuta jednom prilikom, jer kao to nije tvoj novac nego novac tvoje djece...da, ali ja njima nadomjestim sve što im je potrebno, njima ništa ne fali... Ja razmišljam na način da ću, ako mogu, pružiti svojoj djeci sve potrebno, bez pomoći muškarca...', iskreno je kazala.