Daleke 2005. godine na Zagrebačkom velesajmu održana je revija vjenčanica na kojoj su prisustvovale mnoge estradne zvijezde. Iako su mnogi od njih otišli u medijsku ilegalu, bivšu Miss Hrvatske i manekenku Aleksandru Grdić mnogi i dan danas pamte.

Aleksandra je modnom pistom prošetala u vjenčanici zbog koje je nalikovala Crvenkapici. Njezinu haljinu činio je crveni korzet, bijela krinolina s tilom te crveni plašt.

Aleksandra Grdić na reviji vjenčanica
Jurica Galoić/Pixsell 

Podsjetimo, Aleksandra se kao Miss Hrvatske proslavila 2003. godine te je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih domaćih manekenki. Nakn velikih uspjeha u modnom svijetu, sudjelovala je u raznim reality showovima, a jedno je vrijeme na televiziji imala i vlastiti sohow koji se zvao 'Apsolutno Aleks'.

Njezin život obilježen je skandalima pa se nerijetko za Aleksandru moglo čuti da ide stopama svjetski poznate kolegice Kate Moss. Aleksandru i dan danas pamte po 'Aferi Praxiten’ zbog koje je u javnosti nosila još jednu titulu - 'Miss Praxiten'. Osim toga, bila je prva misica koja se skinula za Playboy, te nikad nije skrivala da je estetskom operacijom povećala grudi.

Aleksandra Grdić bivša je Miss Hrvatske
Jurica Galoić/Pixsell 

Aleksandra je, naime, u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji. Preminuo joj je otac, a nakon njega i još neki bliski rođaci. Nekretninu, u kojoj Grdić danas živi, naslijedila je od bake i djeda. Prema izvorima bliskim bivšoj misici, ona sada živi skromno i prima dječji doplatak.